Història

Des dels nostres inicis, ens hem involucrat per fer un bé social al nostre entorn. Activitats com les classes nocturnes gratuïtes que s’impartien en els primers anys de creació de l’agrupació o el Concurs Internacional de Gravat que es va començar a organitzar al 1995, són una mostra clara de la nostra vocació per la divulgació de la cultura.

Però les nostres referències culturals van molt més enllà; les arts escèniques tenen un paper importantíssim dins les tasques que desenvolupem des de Els Catòlics. El teatre ha estat una de les nostres principals activitats des que es va fundar l’entitat.

A la nostra sala (actualment Sala Pere Serrat) s’hi han representat tot tipus d’obres, tenint sempre la representació anual dels Pastorets com a principal protagonista.

 

Des de Els Catòlics també ens hem involucrat sempre en els actes tradicionals i populars que se celebren a la nostra ciutat. Des dels anys 40, després de la Guerra civil, i a petició del llavors alcalde d’Olot el senyor Pere Bretcha, ens encarreguem de la organització de la ja mítica Cavalcada de Reis.

 

Durant tots aquest anys han estat molts els canvis que hi ha hagut en aquest acte, però totes aquestes millores han aconseguit que a dia d’avui, el Campament Reial i la Cavalcada de Reis siguin dos dels actes més esperats de les festes de Nadal.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now