top of page

El Centre Cultural els Catòlics d'Olot és l'encarregat d'organitzar, des de fa més de 70 anys, l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient a la ciutat d'Olot, amb la Cavalcada i el Campament Reials.

Enguany, les propostes s'han hagut d'adaptar a la normativa vigent, conseqüència de les mesures preventives de la Covid-19, per tal que els visitants puguin gaudir dels espectacles d'una manera segura.

EL CAMPAMENT REIAL, 2, 3 I 4 DE GENER DE 2021

El Campament Reial s'instal·larà a l'interior de la Plaça Clarà d'Olot i permetrà l'entrada de visitants, en grups reduïts, a partir de les 6 de la tarda.

Per accedir al recinte, s'haurà de disposar d'una entrada. Es podran aconseguir, a cost 0, a partir del 31 de desembre, a les 10h, a la web d'OlotCultura. Cada usuari podrà comprar un màxim de 4 entrades, coincidint amb el grup de convivència. 

 

Els carters reials formaran part de l'espectacle i no recolliran les cartes directament dels infants. Aquests els poden fer arribar les cartes a través de les bústies que s'habilitaran a l’interior i a l’exterior del campament, i també per correu electrònic.

L'ARRIBADA DE SSMM ELS REIS D'ORIENT A OLOT

 

  

Enguany l'arribada dels reis a la ciutat canvia de format, una proposta adaptada a les noves restriccions marcades pel PROCICAT. SSMM els Reis d'Orient instal·laran les seves carrosses al Parc Nou acompanyats de la comitiva reial. Els visitants hauran d'adquirir prèviament les entrades, a partir del 2 de gener a les 10 h al web d'OlotCultura, per poder accedir al recinte. Cada usuari podrà comprar un màxim de 5 entrades, corresponents al grup de convivència. L'entrada al recinte, a partir de les 17.30 h, es farà per l'accés al parc de l'avinguda Cuba, i es sortirà per l'accés de l'avinguda Santa Coloma. L’organització demana als visitants que agafin únicament les entrades necessàries per tal que cap infant es quedi sense poder saludar als reis i apel·la a la responsabilitat individual, per garantir la seguretat de l’esdeveniment.

Enguany, el concurs de fanals Miquel Gou serà virtual. Els participants, hauran de publicar les imatges de la creació dels seus fills i filles a Instagram, etiquetant el compte de l’entitat i mitjançant el hashtag #concursfanalsmiquelgou21. El jurat valorarà aquells fanals més originals i fets a mà pels infants. Els guanyadors es donaran a conèixer a través del mateix compte el dissabte 9 de gener.

Comparteix les teves imatges a Instagram

a través del hashtag #ReisOlot21

LA COMITIVA REIAL A LA PANTALLA

La comitiva reial ha fet arribar a l'organització alguns vídeos per poder comunicar totes les novetats d'enguany als olotins i olotines. Aquests s'aniran penjant durant el mes de desembre al compte d'Instagram de l'entitat @catolicsolot.

 

Des del Centre Cultural els Catòlics us animem a compartir a través del hashtag #reisolot21 les vostres imatges del campament i la cavalcada.

VOLS PARTICIPAR A LA CAVALCADA?

bottom of page