top of page

L'entitat

El Centre Catòlics d'Olot és una agrupació social i cultural d'Olot. Des dels nostres inicis, ens hem involucrat per fer un bé social al nostre entorn.

 

El Catòlics sempre ha estat un espai per a la ciutat on s'hi han fet activitats de tot tipus com les classes nocturnes gratuïtes que s’impartien en els primers anys de creació de l’agrupació; o el Concurs Internacional de Gravat que es va començar a organitzar l'any 1995. Aquestes activitats, entre moltes altres, són una mostra clara de la nostra vocació per la divulgació de la cultura.

Però les nostres referències culturals van molt més enllà ja que les arts escèniques tenen un paper vital dins les activitats que es fan als Catòlics: al nostre teatre Pere Serrat s’hi han representat tot tipus d’obres, tenint sempre la representació anual dels Pastorets com a principal protagonista.

 

Des de Els Catòlics també ens hem involucrat sempre en els actes tradicionals i populars que se celebren a la nostra ciutat. Des dels anys 40, després de la Guerra Civil, i a petició del llavors alcalde d’Olot el senyor Pere Bretcha, ens encarreguem de la organització de la ja mítica Cavalcada de Reis i posteriorment també vam començar a encarregar-nos del Campament Reial a la ciutat.

Documentació de l'entitat

Memòries

bottom of page